Návrat na hlavní stranu

Karakal - škola jógy [ Jóga ]

Škola jógy KARAKAL působí ve FRÝDKU-MÍSTKU od roku 1996. Cílem a posláním školy je seznamovat širokou veřejnost s filozofií a technikami jógy a umožnit jim plné využití všeho co jóga nabízí. Ve svých kurzech vyučuje systém RÁDŽAJÓGY (královské jógy), který zasahuje do oblasti tělesné, duševní i duchovní. Velkou pozornost při tom věnuje oblasti zdraví a nabízí širokou škálu preventivních cvičení i možností, jak pomáhat při léčení již vzniklých problémů ať tělesných, nebo duševních. Při výuce usiluje o to, aby se žáci naučili mít radost nejen ze samotných cvičení, a to bez ohledu jak se jim daří, ale aby je cvičení vedlo a inspirovalo k lásce a radosti ze života vůbec. Tuto snahu považuje škola za jeden z klíčových bodů svého poslání. Práce školy je hodnocena kladně a rok od roku se na její aktivity sjíždí víc a více zájemců nejen z celé republiky, ale i ze Slovenska a dalších států.

A neměli bychom zapomenout na skutečnost, že relativně brzy po založení školy ve FRÝDKU-MÍSTKU došlo k vytvoření její pobočky ve VYSOKÉM MÝTU, pobočky, která pracuje na stejných principech jako FRÝDEK a která se těší rovněž velkému zájmu příznivců jógy v městě i jeho širokém okolí.

Z širokého záběru výuky školy nabízíme pro informaci několik krátkých kapitol vytržených z komplexu skript pomáhajících žákům k snadnější orientaci při jejich CESTĚ JÓGY.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Karakal - škola jógy
E. Krásnohorské 139
738 01 Frýdek - Místek
Česko (CZ)
tel: (+420) 607 720 251

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.joga-karakal.cz

Typ záznamu: Jóga
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 07.03.2010 v 15:44 hodin

Copyright 1994-2024 © Luděk Šorm